Penkios klaidos, kurių būtina išvengti renkatis namams baldus
5 klaidos, kurių galite lengvai išvengti įsirenginėdami savo svetainę

5 klaidos, kurių galite lengvai išvengti įsirenginėdami savo svetainę

Rinktis interjerą svetainei labai sunkus ir atsakingas darbas - juk tai kambarys, kuriame vyks daug šeimos gyvenimo! Tai kambarys, kuris turi būti ir funkcionalus, kadangi praleisite čia daug laisvalaikio ir poilsio akimirkų, o taip pat atspindintis ir pristatantis jus, nes čia priimsite savo svečius. Kaip įsirengti svetainę be didelio galvos skausmo? Tikbaldai.lt komanda visada pasiruošusi jums padėti atrasti tinkamiausius baldus, o čia paruošėme trumpą atmintinę, kuri palengvins svetainės įrengimą.

Pirmiausia - planuokite. Turite tiksliai žinoti ką veiksite savo svetainėje. Kiek ir kokių daiktų čia norėsite laikyti, ar reikės papildomos miego vietos, o galbūt svetainė turi atstoti darbo arba valgomojo funkciją? Atkreipkite dėmesį kaip kambaryje sklinda šviesa, kur norėsite statyti televizorių.

Dizaineriai rekomenduoja, norint gerai subalansuoto daugiafunkcio poilsio kambario, sukurti jame kelias pokalbių zonas. Taip pat, minkštasis baldas gali puikiai atskirti funkcines kambario zonas. Tokiems atskyrimams siūlomas pasirinkimas minkštas kampas, dailiai padalinantis erdvė į kelias zonas.

Antra - sofa svetainės karalienė. Visi interjero specialistai sutaria, kad būtent nuo sofos prasideda visas svetainės kambario planavimas. Turite pasirinkti patogią, tinkamo dydžio sofą, rasti reikiamą stilių ir funkcijas. Populiariausias pasirinkimas moderniuose interjeruose - kampas.

Trečia - turite suderinti dizaino sprendimus ir kasdienį naudojimą. Jau seniai praėjo tie laikai, kai namuose svetainė yra uždaryta ir laikoma tik svečių priėmimui. Kambarys neturi būti ekspozicinis, svetainė turi pritaikyta kasdienėms veikloms ir gyvenimui. Labai svarbu, kad baldų audiniai ir kita kambario tekstilė atlaikytų kasdienius naudojimo poreikius.

Ketvirta - patogumas ir funkcionalumas svarbiau nei dizainas. Be abejo, visais atvejais ieškome mūsų akiai ir širdžiai mielo pasirinkimo, tačiau venkite skuboto, neprotingo ir impulsyvaus pirkimo. Nusipirkę baldą, kuris bus gražus, tačiau neatitiks funkcinių poreikių nebūsite patenkinti. Paprasčiausias pavyzdys - ne taip svarbu kokios spalvos kampas stovės kambaryje, svarbiausia, kaip jausitės ant jo įsitaisę žiūrėtį vakaro filmą, svarbiausia, kad patogu, jauku ir gera. Taip pat, nei viena stilingiausia sekcija nedžiugins jūsų, jeigu joje netilps reikalingi daiktai!

Penkta - nepamirškite aksesuarų ir detalių. Rinkdamiesi baldus nepamirškite, kad vientisam vaizdui sukurti reikia pakankamai erdvės palikti ir smulkiems elementams - šviestuvams, gėlėm, pagalvėlėm, užklotams. Jie ne tik diktuoja ar padeda išpildyti namų stilių, tačiau taip pat užima ir erdvę. Patogus ir funkcionalus svetainės kampas įsilies į bendrą kambario interjerą, jei papuošite jį pagalvėlėmis, derančiomis su užuolaidomis ar stalo takeliu.

Aukščiau kiekvieno dizaino sprendimo - tvarka. Nesvarbu, kokį kambario stilių pasirinksite ir kokiais baldais jį užpildysite, kambaryje turi būti tvarkinga ir skoninga. Jei neturėsite pakankamai vietos daiktų laikymui bus sudėtinga, nes jie nuolat painiosis ne vietoje, jei išsirinksite nepatogius baldus - nenorėsite ten leisti laiko.

Sukurti jaukų ir jūsų stilių atliepiantį kambarį nėra sunku, tačiau turite nepasiduoti impulsyviam pirkimui ir apgalvoti savo poreikį. Pradėkite įrenginėti ar renovuoti kambarį ieškodami kokia sofa ar kampas atitiktų jūsų laisvalaikio poreikius. O tuomet viską lengviau sukursite aplink.

Dabartiniais laikais, kai pasiūla išties didelė gali būti labai sunku pasirinkti, todėl pirmiausia išsiaiškinkite savo poreikį, o po to galite kreiptis į Tikbaldai.lt komandą ir mes padėsime jums rasti jūsų svajonių baldus!

Dar daugiau patarimų rasite štai čia.


Palikite komentarą

Atminkite, jog komentarai turi būti patvirtinti prieš juos paskelbiant