Ar Jūsų namų baldai atitinka šių metų madą? Ar spėjate su laiku?
Ar Jūsų namų poilsio erdvė atitinka šių metų tendencijas?

Ar Jūsų namų poilsio erdvė atitinka šių metų tendencijas?

Pastarieji metai pakeitė mūsų kasdienybę ir įpročius. Vis daugiau laiko praleisdami namuose pamatėme ką norime keisti, dažnas susigalvojo įvairiausių namų atnaujinimo projektų. Tuo pačiu, atsirado poreikis naujoms erdvėms – atskiroms darbo vietoms, hobiams ir poilsiui. Dalinamės patarimais kaip namuose sukurti funkcionalią pomėgiams ir darbui skirtą erdvę.

 

Atsiradus poreikiui namuose sukurti erdves papildomoms veikloms funkcionalūs baldai tapo itin aktualūs. Deja, ne kiekvienuose namuose galime skirti pakankamai vietos, o dar ir sukurti tvarką gali būti sudėtinga. Todėl reikalingi ergonomiški, daugiafunkciai pasirinkimai.

 

Papildoma darbo vieta

Įrengiant papildomą darbo vietą rekomenduojame multifunkcinius reguliuojamo aukščio rašomuosius stalus.

Galbūt stalo reikia ne vienai papildomai veiklai, tokiu atveju siūlome pasižvalgyti į stalus knygas kurie suskleidus užima nedaug vietos kambaryje, o gali būti naudojami kaip papildoma darbo vieta, stalas žaidimams, dėlionėms, arba kaip valgomojo stalas. Taip pat stalas transformeris, kuris gali būti naudojamas kaip žurnalinis staliukas, arba kaip valgomasis arba darbo stalas.

Papildomas darbo stalas, skirtas reikiamai veiklai padės, kad lengvai rastumėte daiktus kurių reikia, taip pat galėtumėte susikaupti reikiamai veiklai. Labai svarbu dirbti, ilsėtis ir miegoti skirtingose erdvėse, tad jei negalite to visiškai atskirti kambariais, įsirenkite papildomą stalą reikiamai veiklai vykdyti nekliudomai.

Papildoma vieta poilsiui - nepastebimos lovos

Vis daugiau laiko praleidžiant namuose, kambariuose atsiradus papildomoms veikloms – sudėtinga rasti laiko kokybiškam poilsiui toje pačioje erdvėje. Šiam atvejui siūlome įsirengti jaukią vietą poilsiui, vakarui su knyga, ar filmo peržiūrai. Kaip įsirengti papildomas lovas poilsiui nedideliuose namuose?

Išsirinkite fotelį su geru apšvietimu, jei mėgstate vakaroti su knyga ar mezginiu. Kartais norisi patogiai ištiesti kojas poilsiui ir kaip gera tai padaryti ne tik miegamajame! Patogus fotelis su atrama kojoms trumpam poilsiui puikiai gali atstoti lovą. Taip pat, tokiam tikslui galite įsigyti fotelį-lovą, kurios, turėdamos papildomą miego funkciją gali būti kaip pilnavertės lovos visos nakties miegui.

O galbūt poilsio akimirkoms nusipelnėte ištiesti kojas populiariajame reglaineryje? Tegu tai būna jūsų maža ramybės oazė. Minkšti reglaineriai, visai kaip nedidelės lovos, su patogiomis atramomis, puikus baldas trumpoms poilsio akimirkoms!

Tvarka namuose

Daugiau laiko namuose reiškia daugiau netvarkos. Tvarkai palaikyti svarbu, kad daiktai būtų gerai organizuoti ir turėtų savo vietas. Įsirenkite papildomą komodą arba spintą ir tarp gerai suorganizuotų daiktų leisti laiką bus daug maloniau.

 

Tai trys paprastos idėjos, kaip mažose erdvėse susikurti daugiafunkcius sprendimus, kurie palengvins jūsų kasdienybę. Tikbaldai.lt elektroninėje parduotuvėje rasite daugybę įvairiausių funkcionalių baldų, kuriuos priderinsite savo interjere. Jei nežinote kuris sprendimas jums būtų geriausias visuomet galite pasitarti su mūsų konsultantais.

Dar daugiau informacijos rasite paspaudę štai čia.


Palikite komentarą

Atminkite, jog komentarai turi būti patvirtinti prieš juos paskelbiant