Ar perkant baldus, galioja taisyklė "skūpus moka dukart"? | TIK BALDAI
Ar perkant baldus galioja taisyklė "skūpus moka dukart"?

Ar perkant baldus galioja taisyklė "skūpus moka dukart"?

Lietuvių liaudės patarlė visiems įaugusi į kraują. Įsigyti kokybišką baldą - užduotis ne iš lengviausių. Didelis baldų pasirinkimas yra ir didelis pliusas ir riebus minusas. Didelė baldų pasiūla paklaidina klientą, o jo laisvą laiką suryja baldų paieškos.

Trys patarimai į ką atkreipti dėmesį renkantis svajonių baldą

1. Taisyklė: pigus baldas - atliekų krūva - NETEISINGAS. Pradžiai derėtų išsiaiškinti, kas yra baldo gamintojas. Gali būti, jog baldų pardavėjas prekiauja didmena arba tiesiog nėra godus :) Atkreipkite dėmesį į karkasą. Jei jis natūralaus medžio, tikimybė jį sulaužyti ženkliai sumažėja. O jei viduje įdėtos Bonell spyruokles - šansai, kad sėdima dalis po pusmečio išsisėdės taip pat išnyksta.

2. Jūsų aplinkybės.... Mylite ir laikote kačiuką? Šaunu. Bet Jūsų būsimo baldo audinys neturėtų būti "maišinis", nes nupirksite savo augintiniui didelę žaidimų aikštelę.

3. Praktiškumas. Apie baldų spalvas nėra reikalo kalbėti, tačiau Jūsų perkamas kampas turėtų būti universalus. Jo pusė turėtų keistis, kad galėtumėte bet kada pritaikyti jį kitame kambaryje. Taip pat atkreipkite dėmesį, kad kai kurie kampai gali turėti DVI patalynės dėžes, priklausomai nuo miego mechanizmo pobūdžio.


1 komentaras

  • Algis

    Nu jo, db baldu pasirinkimas visu tai didelis

Palikite komentarą

Atminkite, jog komentarai turi būti patvirtinti prieš juos paskelbiant