Ar namuose turėti sofą lovą vis dar populiaru?
Ar šiuolaikiniuose namuose dar rasis vietos sofai - lovai?

Ar šiuolaikiniuose namuose dar rasis vietos sofai - lovai?

Suplanavę atnaujinti namus visuomet ieškome naujovių, modernių sprendimų ir kartu dvejojame - ar tai tik greita mada ar dizaino sprendimas, kuris džiugins ilgus metus? Tikbaldai.lt baldų parduotuvės internete komanda nuolatos nagrinėja interjero madas ir tendencijas, tačiau nenutolsta nuo klientų poreikių, jų namų sprendimų ir kasdienybei svarbių detalių. Šį kartą norime aptarti tendencijas ir pabandyti atsakyti į klausimą kokią vietą moderniuose interjeruose užima sofa-lova?

Ar sofa-lova yra populiariausias baldas lietuviškuose interjeruose?

Kad ir kokius sprendimus siūlytų interjero dizaineriai - namuose vyksta gyvenimas ir įrenginėdami namus sau turime galvoti apie baldų funkcionalumą. Lietuvoje itin pamėgtas centrinis poilsio erdvės baldas yra sofa-lova ir tikrai ne veltui. Miegamosios funkcijos vis tobulinamos technologiškai, užpildų medžiagos kokybiškos ir ilgaamžės. Modernios sofos lovos yra puikus pasirinkimas patiems įvairiausiems interjerams! O ir papildoma vieta miegui - viliojanti funkcija.

Lengvai transformuojamas kambarys

Dažniausiai sofos-lovos būna trijų sėdimų vietų. Norėdami praplėsti poilsio erdvę papildomai galite pasirinkti derančius fotelius ar minkštus pufus. Nedideliuose kambariuose sofa lova ir fotelis ar keli foteliai, labai vilioja galimybe lengvai perstatyti kambario erdvę - visus baldus lengvai galėsite stumdyti, kurdami naują atmosferą, ar kambaryje prireikus atlikti kitokias veiklas.

Sofa-lova puikus pasirinkimas skirtingiems kambariams

Nors esame pripratę, kad sofa-lova yra pagrindinis svetainės ar poilsio erdvės baldas, tačiau tai taip pat labai praktiškas pasirinkimas kaip papildomo baldo kituose kambariuose. Pavyzdžiui, vaikų kambaryje sofa-lova gali būti kaip pagalbinis baldas poilsiui, žaidimams, skaitymui, o atvykus svečiams, ar rengiant pižamų vakarėlį sofa-lova bus puikiausia vieta poilsiui.

Baldų derinimas interjere ir spalvos

Drąsiai galima sakyti, kad interjeruose dominuoja smėlio ir pilki atspalviai, tačiau vis drąsiau interjeruose atsiranda ryškios, kontrastuojančios spalvos. Pastebima tendencija kai visame interjere vyrauja vieno švelnaus tono atspalviai, o minkštasis poilsio baldas, fotelis, sofa-lova ar minkštasis kampas parenkami ryškūs, taip kambariui parenkant vieną akcentinę spalvą.

Be natūralių atspalvių, tendencijose išsiskiria ryškios spalvos, ateinančios iš gamtos - žalios samanos, terakota.

Natūralūs audiniai

Natūralumas dizainuose vis populiarėja. Baldų gobelenams renkamas linas, medvilnė, vilna ar natūralaus kailio imitacijos. Interjeruose atkreipiamas didelis dėmesys medžiagiškumui. Tai reiškia, kad galite derinti vieno atspalvio skirtingas faktūras. Sienoms, baldams ir minkštiesiems baldams pasirinkę vieną atspalvį turėsite labai harmoningą interjerą, kuriame akcentais taps kiekvieno daikto faktūra. Kartu tobulėjant ir technologijoms audiniai apdirbami labai kokybiškai yra atsparūs, lengvai valomi ir tarnauja ilgai. Todėl nereikia bijoti, kad aktyviuose namuose šviesi sofa-lova reikalaus labai daug priežiūros ar greitai nusidėvės.

Įvertindami kasmetinius pardavimus ir paieškas bei klientų užklausas galime drąsiai sakyti, kad sofa-lova iš lietuviškų interjerų niekur nežada trauktis. Džiugina, kad gamintojai pasiūlo vis naujų sofų-lovų dizainų, vis patogesnių išskleidimo mechanizmų. Ieškodami patikimo, kokybiško baldo drąsiai kreipkitės į tikbaldai.lt komandą, padėsime atrasti geriausius pasiūlymus, o užsakytas prekes greitai pristatysime visoje Lietuvoje!

Daugiau išminties perlų baldų tema rasite štai čia.


Palikite komentarą

Atminkite, jog komentarai turi būti patvirtinti prieš juos paskelbiant