Minkštas U formos kampas yra kambario centras visai šeimai
Erdvaus kambario centras - U formos kampas!

Erdvaus kambario centras - U formos kampas!

Kuriant namų jaukumą vienas iš pagrindinių baldų, kurį rinksitės savo svetainei – sofa arba kampas. Tai pagrindinis svetainės interjero akcentas, prie kurio derinsite ne tik svetainės interjerą, bet aplink jį suksis daug šeimos poilsio akimirkų.

Rekomenduojame jums - U formos kampas labai šiuolaikiškas pasirinkimas! Tai didelis, minkštas baldas, padiktuosiantis visos erdvės stilių. U formos kampas, tai masyvus minkštasis baldas, ant kurio jaukiai įsitaisyti gali didelė šeimą, ar gausi draugų kompanija.

U formos minkšti kampai užtikrins maksimalų poilsį ir patogumą! Šiuos kampus rinkitės erdviems ir/arba nestandartiniams sprendimams. Toks baldas ne tik prisitaiko prie jūsų kuriamos erdvės, nesvarbu, ar tai bus svetainė, palėpė, ar biuras, bet ir padeda sukurti unikalius, netradicinius sprendimus, kurie be kita ko bus ir labai funkcionalūs!

Nerekomenduojama rinktis mažiems kambariams, kadangi užims labai daug vietos, o aplink baldą judėti bus sudėtinga.

Ar mano svetainei tiktų U formos kampas?

Taip, jei jūsų svetainė erdvi ir baldas gali būti statomas kambario viduryje. Būtent taip U formos kampą galima išnaudoti optimaliausiai.

Taip, jei šis minkštasis baldas savo funkcijomis ir stiliumi gali tapti jūsų kambario pagrindine detale, visus kitus baldus ir interjero elementus derinant prie jo.

Tai labai funkcionalus ir modernus pasirinkimas, kuriame gali būti įmontuotos miegojimo, porankių, reglainerio funkcijos. U formos minkšti kampai leidžia išpildyti ne tik šiuolaikinio dizaino lūkesčius, bet ir sukuria atokvėpio oazę namų šeimininkams bei jų svečiams. Tokie baldai taps ne tik namų puošmena, bet ir jūsų biuro interjero vizitine kortele.

 

Į ką svarbu atkreipti dėmesį renkantis tinkamiausią kampą savo namams?

 

  • Išmatuokite ir įvertinkite kambarį, kuriame statysite baldą. U formos minkšti kampai turi stovėti kambario centre, su galimybe apeiti iš visų pusių. Tam palikite mažiausiai 50-60 cm.
  • Dideli, XL minkšti kampai turi patalynės dėžę, galimybę atlenkiamus porankius, arba reglainerio funkciją. Pagalvokite, kokių papildomų funkcijų norėtumėt.
  • Tinkamai išsirinkite minkšto kampo audinį. Jei namuose yra mažų vaikų ar augintinių - gobelenas turi būti ne tik gražus, tačiau lengvai valomas.


Tikbaldai.lt parduotuvės meistrų atrinkti U formos kampai itin kruopščiai atrinkti, įvairių dizainų ir spalvų. Galime garantuoti aukščiausią kokybę, nes baldai yra gaminami Europoje iš kruopščiai atrinktų medžiagų. Jei turite klausimų - kreipkitės, visuomet padėsime išsirinkti!

Dar daugiau patarimų rasite paspaudę šią nuoroda.


Palikite komentarą

Atminkite, jog komentarai turi būti patvirtinti prieš juos paskelbiant