Padėsime išsirinkti miegamojo lovą | TIK BALDAI
Padėsime išsirinkti miegamojo lova.

Padėsime išsirinkti miegamojo lova.

Miegamajame svarbiausias akcentas yra miegamojo lova. Ir tai neginčijama! Kaip išsirinkti miegamojo lovą ant kurios praleisite mažiausiai trečdalį paros laiko? Apie lovos čiužinį nekalbėsime, nes tai jau kita tema.

 

1. Lovos ilgis. Miegamojo lova turi būti ilgesnė už Jūsų ūgį bent 20 centimetrų. Priešingu atveju miegosite arba nuolat atsirėmęs į lovos kraštą, arba susirietęs. Taigi taupyti centimetrus ar eurus šioje vietoje neverta.

2. Su lovos atlošu ar be? Štai kur geras klausimas. Atsakymas priklauso nuo to, kokio dydžio kambaryje miegamojo lova stovės. Jei kambarys nedidelis, atlošas dar labiau sumažins kambario erdvę - na, bent jau vizualiai. Nors kita vertus - lovos atlošas praverčia mėgstantiems padrybsoti priešais TV ekraną. Bet tik retais atvejais lovos atlošas būna tokio patogaus kampo, kad po pusvalandžio nesuskaustų nugaros :)

3. Lovos aukštis. Nors tikbaldai.lt komanda pagamintų Jums lovą pagal Jūsų poreikį, visgi verta susimąstyti apie sėdimos/gulimos lovos dalies aukštį. Lova turi būti tokia aukščio, kad ant jos atsisėdus ir kojas padėjus ant grindų, Jūsų sėdima padėtis būtų 90 laipsnių kampo. Taip išlipsite patogiau, o ir įsikibti niekur nereikės.


Palikite komentarą

Atminkite, jog komentarai turi būti patvirtinti prieš juos paskelbiant