Kaip susikurti vientisą ir harmoningą namų interjerą bei nesuklysti
Kurdami vientisą kambario stilių rinkitės ne pavienius baldus, bet baldų komplektus.

Kurdami vientisą kambario stilių rinkitės ne pavienius baldus, bet baldų komplektus.

Norint namuose sukurti vieningą stilių tai labai lengvai galite padaryti rinkdamiesi ne pavienius baldus ir juos derindami tarpusavyje, tačiau rinkdamiesi baldų komplektus. Tikbaldai.lt internetinėje parduotuvėje galite rasti platų pasirinkimą baldų komplektų skirtingiems kambariams.

Norėdami atnaujinti namuose neturite griebtis kapitalinio remonto. Apgalvokite, kuris kambarys ir jo priežiūra kelia daugiausia iššūkių. To kambario ir imkitės pirmiausia. Taip pat, sugriaukite mitą, kad kambario atnaujinimas turi kainuoti labai daug - pradėkite nuo vieno baldo arba vieno sprendimo!

Kadangi namuose daugiausia iššūkių kelia daiktų laikymas - siūlome susipažinti su baldų komplektais ir apsvarstyti, galbūt verta rinktis tokį sprendimą atnaujinant jūsų namus. Vyrauja stereotipas, kad baldų komplektai yra pasenęs sprendimas, tačiau, sugriausime šį stereotipą! Svetainės sekcijos jau senai nebėra sovietinis palikimas, o modernūs miegamojo baldai taip pat yra labai funkcionalūs ir padedantys išspręsti daiktų laikymo iššūkius. Toks pasirinkimas palengvina pasirinkimą ir išsprendžia daug iššūkių.

Baldų komplektas svetainei - sekcija

Sekcija svetainėje gali būti pagrindinis kambario baldas, kuris atliks net kelias funkcijas vienu metu. Įvertinkite, ar sekcijos jūsų namuose reikia labiau interjero išpildymo sumetimais, gražios ar talpios? Kai žinosite kiek daiktų reikia sutalpinti, išmatuokite kambarį ir atkreipkite dėmesį į dar kelis aspektus:

 

  • Jei sekciją renkatės nedideliam kambariui, patogiau bus mažiau atvirų lentynų, daugiau uždarų spintelių ir stalčių.
  • Jei reikia vietos televizoriui ar garso įrangai, rinkitės sekciją su žema centrine lentynėle televizoriui.
  • Jei sekcijoje planuojate laikyti knygas, indus, kitus papuošimų aksesuarus, rinkitės sekciją su vitrininėmis durimis.
  • Jei svarbu sutalpinti kuo daugiau daiktų - rinkitės sekcijos modulius su daugiau uždarų spintelių ir stalčių.


Baldų komplektai miegamajame

Miegamojo komplekto pagrindinis baldas yra lova ir daugiau, prie jos derinami kiti kambario baldai - spintos, veidrodis, spintelės. Modernūs miegamojo baldai tikras iššūkis, bandant suderinti stilių ir patogumą.

Pasirinkdami baldų komplektą neturėsite ieškoti atskirai kiekvieno elemento, patogūs ir modernūs miegamojo baldai bus suderinti stilistiškai, jums tik reikės išsirinkti funkcijas. Rinkdamiesi miegamojo baldų komplektą išsiaiškinkite pagrindinius savo poreikius:

  • Kiek vietos miegamajame skirsite baldams?
  • Koks reikalingas lovos dydis?
  • Ar reikalinga dėžė patalynei?
  • Ar reikalinga spinta ar kitas daiktų laikymo sprendimas?
  • Ar reikalingas veidrodis?
  • Kaip derinsite miegamojo komplektą prie kambario interjero?

 

Modernūs miegamojo baldai, tai suderintas baldų komplektas jūsų patogiam poilsiui ir stilingam interjerui.

 

Dar vienas aspektas, kodėl verta rinktis tarpusavyje derančių baldų komplektą - siekiant išlaikyti stilistiškai vieningą, patogų ir itin funkcionalų interjerą. Ar tai sekcija svetainei, ar miegamojo baldų komplektas, ar sprendimas virtuvei - pasirinkę ne pavienius baldus, bet baldų komplektus galėsite sukurti interjerą išpildantį jūsų šeimos poreikius ir nereikės sukti galvos dėl derinimo, visos detalės atrodys darniai.

Pirkti baldus internetu labai lengva - sugalvokite ir susidėliokite labai konkretų poreikį, išmatuokite kambarį ir nesidrovėkite kreiptis į tikbaldai.lt komandą konsultacijos. Turime didelį baldų pasirinkimą ir padėsime atrasti jums tinkamiausius!

Daugiau patarimų kaip susikurti jaukų interjerą rasite štai čia.


Palikite komentarą

Atminkite, jog komentarai turi būti patvirtinti prieš juos paskelbiant