Miegamas fotelis, kuris sutaupys vietos kambaryje ir Jūsų pinigų
Miegamas fotelis - vietą taupantis ir nepelnytai pamirštas baldas

Miegamas fotelis - vietą taupantis ir nepelnytai pamirštas baldas

Fotelis yra vienas jaukiausių namų baldų - patogu įsitaisyti jaukiai pasnausti, žiūrėti filmą, skaityti knygą. O dar geriau, kai fotelis turi papildomas funkcijas! Išskleidžiamas fotelis - tai plataus panaudojimo sprendimas, tinkantis tiek svetainei, tiek vaikų ar svečių kambariui.

Rinkdamiesi baldus svetainei visuomet įvertiname tiek baltų patogumą, tiek funkcionalumą. Fotelis lova - tinkamas pasirinkimas jei namuose dažnai sulaukiate svečių, ar vakarais mėgstate patogiai sukritę žiūrėti filmus.

Pagal tikbaldai.lt specialistų pateikiamas gaires išsirinkti tinkamiausią baldą bus lengviau!

Tinkamas gobelenas

Minkštų baldų gobelenas yra itin svarbus faktorius renkantis, kadangi turi ne tik stilistiškai derėti, tačiau ir būti patogiai prižiūrimas. Jei turite mažų vaikų ar gyvūnų, jums tikrai netiks prabangūs, šviesūs audiniai. Kadangi fotelis lova jūsų namuose atliks net kelias funkcijas rinkitės lengvai prižiūrimą ir atsparų gobeleną.

Fotelio dydis

Prieš rinkdamiesi patinkantį dizainą įvertinkite kokio dydžio fotelis su miegama dalimi bus tinkamiausias jūsų kambariui. Turite atkreipti dėmesį ir į bendrus kambario ir kitų baldų matmenis, kad išlaikytumėte vieningas proporcijas.

Nepamirškite, kad miegamasis fotelis užims daugiau vietos nei įprastinis, o taip pat jam reikia numatyti papildomos vietos patogiam išskleidimui. Ekspertai rekomenduoja nedideliems kambariams rinktis lengvai atrodančius miegamus fotelius - smulkaus dizaino, su kojelėmis, taip sukuriant papildomą erdvės pojūtį.


Ar mano svetainei tiks fotelis transformeris?

Miegamieji ir transformuojamieji baldai yra puikus bei funkcionalus pasirinkimas, tačiau turite įvertinti savo kambario dydį, kadangi šie baldai reikalauja didesnio ploto, kad būtų patogiai naudojami.

Taip pat, miegamasis fotelis yra didesnių gabaritų, dėl įmontuoto miegamojo mechanizmo. Todėl, jei turite itin mažas erdves, toks pasirinkimas gali būti nepatogus, nebent rinksitės miegamą fotelį kaip pagrindinį baldą.

Miegamieji foteliai arba foteliai lovos dažnai pasirenkami vaikų kambariui kaip pagrindiniai miegamieji baldai. Tokiu atveju rekomenduojame naudoti papildomą antčiužinį.

Tikbaldai.lt elektroninėje parduotuvėje rasite aukštos kokybės miegamuosius fotelius už patrauklią kainą. Mūsų ekspertai visuomet padės jums surasti tinkamiausią ir patogiausią sprendimą jūsų namams! Susisiekite telefonu, arba elektroniniu paštu ir atsakysime į visus jūsų klausimus.

Norite rasti dar daugiau praktinės išminties? Spauskite štai čia


Palikite komentarą

Atminkite, jog komentarai turi būti patvirtinti prieš juos paskelbiant