Sekcija - svetainės akcentas ar baldas, kuris palengvins buitį?
Sekcija - jūsų svetainės akcentas ar funkcinis baldas?

Sekcija - jūsų svetainės akcentas ar funkcinis baldas?

Namuose siekiame sukurti vientisą, harmoningą dizainą, kad turėtume erdvę, kurioje būtų malonu leisti laiką. Tačiau neturime pamiršti, jog labai svarbu, kad baldai būtų ne tik gražūs, bet taip pat ir funkcionalūs.

Dažnai svetainės interjeras yra pagrindinė namų ašis, kuri nusako arba sujungia visą namų stilių. Taip pat, šis kambarys apjungia labai daug funkcijų: priimti svečius, šeimai leisti laisvalaikį po dienos, atsipalaiduoti prie televizoriaus. Taigi, veiklos, o tuo tarpu ir pačių įvairiausių daiktų svetainėje yra itin daug. Ką pataria interjero dizaineriai, kad aktyvioje erdvėje būtų malonu ir patogu praleisti daug laiko? Įrengti patogias daiktų laikymo sistemas! Tikbaldai.lt komanda pritaria ir svetainės pagrindiniu baldu pasirinkti siūlo sekciją!


Kiek ir kokių daiktų laikysite svetainėje?

Sudėtingai skambantis klausimas, tačiau tuojau padėsime į jį atsakyti.

1 etapas. Apžiūrėkite, sutvarkykite ir suorganizuokite visus namuose esančius daiktus, kad žinotumėte kurie jų įsikurs jūsų svetainėje. Surūšiuokite juos kategorijomis. Taip sužinosite kiek ir kokių daiktų turite, reiškia kiekvienas jų turi atrasti savo vietą.

2 etapas. Nubraižykite savo svetainės planą, kuriame pasižymėsite visus jau esančius ar reikiamus įsigyti baldus.

3 etapas. Kategorizuokite ar jūsų plane pakankamai vietos daiktų laikymui, kai jau žinote kiek daiktų reikės sutalpinti.

Kokią sekciją pasirinkti savo svetainei?

Sekcija yra daugiafunkcė daiktų saugojimo sistema sudaryta iš skirtingų segmentų, kitaip vadinamų modulių, tarpusavyje sujungiamų į vieną baldą. Sekcija yra baldas, kurį galite pilnai modifikuoti ir pritaikyti savo poreikiams. Pagrindinis sekcijos privalumas – talpa ir universalumas.

Sekcija yra lengvai pritaikoma televizoriui ir muzikinei sistemai, knygų, indų ir smulkių daiktų laikymui.

Pagal savo stilių pasirinkite kiek atvirų lentynų, kiek durelių su stiklu norėtumėte. Vitrinos ir stiklinės detalės – permatomos arba matinės. Pasirenkant sekciją galite išnaudoti visą kambario aukštį, nes jose galima įrengti antresoles. Standartiškai sekcija statoma palei vieną sieną, tačiau galite rinktis ir kampinius arba net U formos variantus, priklausomai nuo erdvės.

Sekciją sudarančių modulių aukštis gali skirtis, nereikia aklinai užpildyti visos sienos. Šiuolaikiniuose sekcijų moduliuose dažnai derinamos, žemos uždaros indaujos ir didelės stiklinės spintos.

Kodėl verta rinktis sekciją, o ne derinti atskirus baldus?

Pagrindinis sekcijos pranašumas yra stilistinis vientisumas. Sekcija tai daug skirtingų funkcijų daiktų laikymo baldų jau suderintų tarpusavyje. Tai reiškia, kad reikės išsirinkti vieną stilių ir viskas, jūsų svetainė sukurta labai paprastai!

Įsirengti naują sekciją nėra brangu, tikbaldai.lt specialistai iš didelio asortimento padės išsirinkti jums reikiamą sprendimą. O viskas labai paprasta, kadangi galite tai padaryti internetu, neišeidami iš namų! Svarbiausia, išsimatuokite kambarį, o visą kitą išrinkti padėsime.

Kur pasisemti dar išminties patarimų baldų naudojimo klausimais? Ogi štai čia.


Palikite komentarą

Atminkite, jog komentarai turi būti patvirtinti prieš juos paskelbiant