Ar sekcijos grįžta į madą? Kaip išsirinkti šiuolaikinę sekciją?
Sekcijos grįžta į madą? Patariame kaip išsirinkti sekciją savo namams

Sekcijos grįžta į madą? Patariame kaip išsirinkti sekciją savo namams

Iš pirmo žvilgsnio, sekcija gali pasirodyti labai nemadingas ir atstumiantis baldas. Tokios mintys kyla kai prisimename visur stovėjusias vienodas, rudas, niūrias sekcijas pas senelius ar vaikystės namuose. Tačiau kaip atrodo modernios sekcijos ir kaip jos pritaikomos šiuolaikiniame interjere?

Sekcija tai tarpusavyje derančių korpusinių baldų komplektas, dažniausiai pasirenkamas įrengiant svetainę, siekiant išlaikyti stilistiškai vieningą, patogų ir itin funkcionalų interjerą. Sekciją sudaro kelios skirtingų aukščių spintelės, lentynos, komodos. Dažniausiai sekcijas galite pasirinkti pagal savo poreikius daiktų laikymui, o sujungus į vieną komplektą visos detalės atrodo darniai.

Moderniose, stilingose ir dailiose svetainės sekcijose rasite vitrinas, lentynėles, netgi įrengtą jaukų apšvietimą, suteikiantį nuotaiką visam kambariui. Sekcijos labai evoliucionavo, prisitaikė prie šiuolaikinių architektūrinių sprendimų, šeimininkų poreikių ir tapo moderniu akcentu, o skirtingų stilių gausa suteikia daugiau galimybių pritaikyti namuose, nebūtinai tik svetainėje.

Svetainės sekcijos - ne tik jaukus, interjerą papildantis akcentas, bet ir praktiškas sprendimas Jūsų namams. Sekcijoje galite tiek laikyti daiktus, statyti televizorių ar garso įrangą, laikyti knygas, o taip pat ji gali atstoti netgi nedidelę drabužinę!

Ką reikia žinoti prieš įsigyjant sekciją internetu?

Svetainės sekcijos namuose atlieka net kelias funkcijas vienu metu, todėl pirmiausia turite labai tiksliai išmatuoti kambarį ir apgalvoti kiek ir kokių daiktų norėsite sekcijoje laikyti.

* Įvertinkite, ar sekcijos arba spintos jūsų namuose reikia labiau interjero sumetimais, gražios, ar talpios? Pagal tai rinkitės durelių tipą ir išdėstymą.

* Jei sekciją renkatės mažai erdvei - rinkitės mažiau atvirų lentynų, daugiau uždarų spintelių ir stalčių. Taip ne tik erdvė atrodys mažiau apkrauta, bet ir optiškai didesnė.

Kokią sekciją pasirinkti?

Sekcijos pagal išplanavimą yra skirstomus į keletą tipų.

 

  • Ar jums reikia, kad ant sekcijos stovėtų televizorius? Tokiu atveju rinkitės sekciją su žema centrine lentynėle televizoriui. Numatykite išmatavimus, kad tilptų norimos įstrižainės televizorius. Nepamirškite įvertinti kurioje pusėje yra langas ir ar ant televizoriaus nekris atspindžiai.
  • Jei sekcijoje planuojate laikyti daugiau knygas, indus, nuotraukas rėmeliuose - jums tinkamas pasirinkimas būtų sekcijos su vitrininėmis durimis.
  • Jei jums aktualiausias baldo talpumas - rinkitės sekciją su daugiau spintelių ir kabančių rūbų dalimi.

 

Sekcijų spalvos

 

Pasirinkimo įvairovė didžiulė, tad tikrai rasite norimos medžiagos ir atspalvio baldų komplektą. Nors dažniausiai siūloma vieningai derinti visas interjero detales, tačiau pasirinkę sekciją nebūsite suvaržyti - platus stilių, spalvų ir medžiagų pasirinkimas. Nesunkiai surasite derančius prie jūsų interjero paviršius, o galbūt kaip tik nuspręsite pasirinkti ryškų, kontrastingą baldą, kuris taps kambario akcentu.

 

Prieš nuspręsdami kokio tipo ir kokios spalvos sekciją pasirinksite, nepamirškite įvertinti, kokie bus kiti baldai kambaryje ir kaip išnaudosite sieną prie kurios ji stovės.

 

  • Klasikinis pasirinkimas - natūralus medis ir medienos atspalviai. Interjerui suteikia elegancijos ir rafinuotumo.
  • Ryškių spalvų baldai tinka moderniems, šiuolaikiškiems namams.
  • Vitrinos, apšvietimas, metalinės rankenėlės suteikia sekcijai rafinuotumo.

 

Jei įrenginėdami, arba atnaujindami svetainę pasirinksite modernios sekcijos sprendimą - nebereikės sukti galvos dėl dizaino derinių, spintelių išdėstymo arba baldų komplektavimo.Tai puikus pasirinkimas bet kokio stiliaus ir tipo kambariui. Išsirinkus sekcijos dizainą ir dydį jums nereikės sukti galvos dėl skirtingų tipų baldų derinimo tarpusavyje - visos dalys derės ir sudarys vientisą korpusinių svetainės baldų komplektą.

Sekcijos internetu užsakymas labai greitas ir paprastas - išsirinkti ir užsisakyti užtruksite vos keletą minučių. Jei turite klausimų visuomet kreipkitės į mūsų specialistus! Išsirinkite patikusį variantą o mūsų komanda pasirūpins, kad jis kuo greičiau atsirastų jūsų namuose.

Daugiau naudingų patarimų rasite apsilankę šioje skiltyje.


Palikite komentarą

Atminkite, jog komentarai turi būti patvirtinti prieš juos paskelbiant