Spinta, kurioje galit tilpti net tai, ko gyvenime neprireikia
Spinta, kurioje tilps visas gyvenimas

Spinta, kurioje tilps visas gyvenimas

Ar egzistuoja spinta, kurioje tilptų visi reikiami daiktai? Pasvajokime ir pabandykime tokią atrasti su tikbaldai.lt komanda

Spintą vienareikšmiai galime laikyti vienu svarbiausių namų baldų, nes ji kaip pagrindinis ramstis padeda palaikyti tvarką ir struktūrą visuose namuose ir kiekviename kambaryje atskirai. Tačiau kaip namams atrasti tokius patogius sprendimus, kad kiekvienas daiktas turėtų savo vietą? Spinta yra tas baldas, kurį renkamės ir pagal funkcionalumą, ir pagal interjero stilių, tad kaip suderinti šiuos du poreikius ir turėti gražius, tvarkingus ir stilingus namus? Spinta nėra dažnai keičiamas baldas, todėl apsispręsti ir išsirinkti tik sunkiau.

Baldo dydis ir kambario dydis

Rinkdami kambariui spintą turime labai gerai išsiaiškinti poreikį kokio tipo daiktus ten planuojame laikyti ir kiek kambario vietos spinta gali užimti. Skirtingas funkcijas atliks ir labai skirtingus daiktus saugos spintos koridoriuje, virtuvėje, miegamajame ir vonioje.

Prieš pradėdami ieškoti spintos, nuspręskite, kurioje kambario vietoje ji stovės, atidžiai išmatuokite kokio dydžio spinta telpa, ar pakankamai lieka vietos prieiti ir atidaryti duris.

Spintos funkcionalumas

Nepamirškite, kad spintą galima rasti pačių įvairiausių funkcijų - stalčiai, kabinami rūbai, stumdomos durys arba varstomos durys, lentynos. Pagal poreikį kokius daiktus laikysite turite įvertinti kiek ir kokių funkcijų jums prireiks.

Medžiagos

Spintos dažniausiai yra gaminamos iš medžio drožlių plokščių arba natūralios medienos. Natūralios medienos baldai be abejo bus brangesni, tačiau turite įvertinti kokybę, patvarumą ir atsparumą, nes tai dažnai naudojamas baldas, kuris gauna nemažai apkrovos ir keičiamas labai retai. Apsvarstykite ir brangesnes, bet patikimas ir tvirtas spintas.

Spintos derinimas interjere

Jei kuriate naujus namus ar darote kapitalinį remontą, tuomet spintas įrengti ir suderinti su likusiais kambario baldais bus paprasta. Tačiau jei keičiate seną spintą nauja, ar pritrūkote vietos ir norite įsigyti papildomą baldą tvarkai palaikyti - atkreipkite dėmesį, kad naujos spintos stilius derėtų su kitais kambario baldais ir bendru namų interjeru, antraip naujas baldas užpildys ir nemaloniai “užgriozdins” erdvę. Spinta gali tapti kambario akcentu, arba tyliai ir nepastebimai prisiderinti prie interjero. Pasirinkimas jūsų!

Tikbaldai.lt baldų parduotuvėje internete spintų pasirinkimas labai platus, todėl tikrai rasite tinkamiausią savo namams sprendimą, kuris bus tiek funkcionalus, tiek atitiks jūsų stilių. Spintų pasirinkimas tikrai labai didelis, tačiau pirmiausia ramiai išsigryninkite kokių funkcijų jūsų spintai reikės, tada žinosite, ko ieškoti ir į ką atkreipti dėmesį.

Daugiau informacijos rasite štai čia.


Palikite komentarą

Atminkite, jog komentarai turi būti patvirtinti prieš juos paskelbiant